Årets ØIF'er 2020 - Dennis Enevoldsen

Årets ØIF'er udpeges af bestyrelsen og offentliggøres ved foreningens årlige generalforsamling. 

Han.... ja, det er en herre der i år er årets ØIF´er, og som man meget godt kan sige mest arbejder "behind the scene".
Vi har lige hørt en del om, hvordan vores forening har været lukket ned for aktiviteter og alle instruktører og trænere har haft en meget stille periode, men ham her haft rigtig travlt med at sørge for at foreningens økonomi er kommet helskindet igennem corona krisen og søgt hjælpepakker til UG med kryds og slange.
For efterhånden en del år siden fik vi i ØIF et nyt regnskabs program – Conventus.
Og udover at være et regnskabs program, kan det også bruges til meget andet og alle der gennem deres arbejde eller andre steder bliver ”udsat” for EDB og IT systemer ved, at disse ikke er lavet med henblik på at være brugervenlige for almindelige dødelige personer.
Her er årets ØIF´er også et kæmpe aktiv for foreningen, da han ift. EDB og IT ikke er som de fleste af os andre – han er meget meget bedre. Så når man mangler et fif til en holdoprettelse, trækning af en deltagerliste og meget andet via Conventus er årets ØIF´er vores redningsmand. Og for at toppe den, så deler han villigt ud af hans viden om Conventus i DGI regi hvor han afholder kurser for andre foreninger.
Derudover sidder han flere gange om året bag tasterne for at vi kan sende et super flot blad på gaden i samarbejde med kirken og øvrige foreninger på Næsset. Det er et kæmpe stort stykke arbejde han yder her.

Helt "behind the scene" er han dog ikke, for han er spottet på Kennys herrehold.

Du er et dejligt menneske og det er altid en fornøjelse at være i dit selskab. Du møder altid velforberedt op til vores møder og styrer slagets gang på fornem vis. Vi er også den del der nyder godt af din hjælpsomhed, hvis der skal indkøbes ny printer eller hvis skidtet bare driller. Det er næsten ligegyldigt, hvad vi spørger dig om, så er du altid klar til at hjælpe og siger aldrig nej.. ..heller ikke når konen gerne vil have hele huset pakket ind i en kæmpe rød julesløjfe, så er du selvfølgelig også klar på sådan en udfordring.

Kære Dennis… i år kunne det ikke være andre end dig der skulle være årets ØIF´er…
Et stor og velfortjent tillykke.

Årets ØIF'er 2020 Årets ØIF'er 2020