Virtuel Indoor Cycling

Vi har nu fået installeret vores virtuelle skærm til Indoor Cycling (vi kører efter instruktioner på storskærm). Der er åbnet op for booking så du kan rolig tilmelde dig. Foreløbig er der hold:

Mandag 17.00-18.00 

tirsdag  17.00 - 18.00 og 18.15 - 19.15

torsdag 17.00 - 18.00 og 18.15 - 19.15

men vi åbner op for flere hold efter behov. Husk at komme i god tid da du jo gerne skal sidde på cyklen og være klar fra begyndelsen :-)

Har du ønske om at oprette et hold kontakter du bare Henrik 21616187. Det er også tilladt at benytte cyklerne uden for bookingtiderne, men holdene har fortrinsret.

Husk når du er færdig med at cycle at spritte af og efterlade lokalet pænt og ordentligt.

Der er brugervejledning i lokalet.

Det er nu blevet meget billigere at få rørt sig i Motionshuset når man er 65+. Vi har sænket prisen fra 1200,- årligt til fremover 700,-årligt. Eneste betingelse er at du er 65+ og at du binder dig for et år. Ved nyoprettelse betaler du som alle andre grupper +100,- i oprettelse.

Børn og Motionshuset

Der har den senere tid været forældre, der har medbragt børn i Motionshuset. Vi skal hermed indskærpe at børn absolut ingen adgang har. Det kan virke generende overfor andre brugere og skulle der ske en skade, er der ingen forsikring, der dækker.

Registrering

Fra d.d. skal ALLE registrere sig når man går ind i Motionshuset. Dvs at kommer I flere på en gang skal alle holde sin adgangsbrik op foran læseren ved indgangen. Ligeledes skal brikken kunne forevises ved evt. kontrolbesøg.

Det er nemt at tilmelde sig Motionshuset. Du kan tilmelde dig i 3, 6 eller 12 måneder.

Klik for at tilmelde dig