Virtuel Indoor Cycling

Vi har nu fået installeret vores virtuelle skærm til Indoor Cycling (vi kører efter instruktioner på storskærm). Der er åbnet op for booking så du kan rolig tilmelde dig. Foreløbig er der hold:

tirsdage og torsdage  09.00-10.00 17.00-18.00 og 18.15 - 19.15

men vi åbner op for flere hold efter behov. Husk at komme i god tid da du jo gerne skal sidde på cyklen og være klar fra begyndelsen :-)

Har du ønske om at oprette et hold kontakter du bare Henrik 21616187. Det er også tilladt at benytte cyklerne uden for bookingtiderne, men holdene har fortrinsret.

Husk når du er færdig med at cycle at spritte af og efterlade lokalet pænt og ordentligt.

Der er brugervejledning i lokalet.

Det er nu blevet meget billigere at få rørt sig i Motionshuset når man er 65+. Vi har sænket prisen fra 1200,- årligt til fremover 700,-årligt. Eneste betingelse er at du er 65+ og at du binder dig for et år. Ved nyoprettelse betaler du som alle andre grupper +100,- i oprettelse.

Der har været et ønske om, at unge over 12 år og under 15 år kan dyrke motionstræning i Øsby Motionshus.
Dette har bestyrelsen i ØIF sagt ja til på følgende vilkår:
Motionstræning for 12 – 15 årige kan kun ske ifølge med mindst én af forældrene. Det er ikke tilladt at bruge Motionshuset sammen med søskende eller 15 årige venner. Den unge vil derfor ikke få udleveret egen nøglebrik. Indmeldelse skal senest ske den dag han/hun fylder 14 år. 
Der skal være betalt kontingent som pt. udgør 600,- for et år.

Registrering

Fra d.d. skal ALLE registrere sig når man går ind i Motionshuset. Dvs at kommer I flere på en gang skal alle holde sin adgangsbrik op foran læseren ved indgangen. Ligeledes skal brikken kunne forevises ved evt. kontrolbesøg.

Det er nemt at tilmelde sig Motionshuset. Du kan tilmelde dig i 3, 6 eller 12 måneder.

Klik for at tilmelde dig