Årets ØIF'er 2018 - Lis Hedegaard

Årets ØIF'er udpeges af bestyrelsen og offentliggøres ved foreningens årlige generalforsamling. 

En god tradition og en anerkendelse, hvor vi hylder en person, der har ydet en stor frivillig indsats i vores forening. Ikke kun i det år man bliver valgt, men gennem årene har leveret et stort arbejde enten indenfor en bestemt sportsgren/udvalg eller på tværs af foreningslivet.

Og indstillingen til årets ØIF’er lå lige til højre-benet... til trods for det ikke er i fodboldens verden vi finder årets ØIF’er.

Nææ.... vi skal op at flyve.... i den forstand, at vi her taler om en stærk person, der er fantastisk til at få alle i vores lokalsamfund med, og det er ikke kun i vores egen forening, men er et super bindeled mellem forskellige foreninger; idrætsforening, spejderne og beboerforening. Det er altså fællesskabet, der betyder meget for årets ØIF’er og går gerne forrest til diverse ting og indkalder gerne til et lille hurtigt formøde med lækker kage til kaffen.

For at komme hele vejen rundt om aftenens person, har vi fået en masse input fra en langt række personer og det er lykkedes os at finde en ting, som årets ØIF’er ikke kan. Og det er at sige “Nej”! Hvis man spørger om hjælp er man sikker på at få hjælp, og den bliver udført til punkt og prikke. Der er nemlig ikke langt fra ide til handling; er altid frisk på at prøve nye ting af.... for der skal nyt til engang i mellem, mener årets ØIF’er. Og minder derfor på mange måder om Pippi Langstrømpe... måske ikke så meget af udseende, men måden man står overfor nye ting på. For som Pippi og Årets ØIF’er siger: “Det har jeg ikke prøvet før.... så det kan jeg nok sagtens finde ud af”.

Og står altid klar til at hjælpe og sammen med et fantastisk netværk få stablet ekstra hjælp på benene, hvis det bliver nødvendigt.

Årets ØIF’er har været en del af vores forening på mange fronter og gennem mange år. Og jeg vil forsøge at ridse nogle af elementerne op....
Og hold nu fast:

- Personen har af flere omgange siddet med i ØIF’s bestyrelse, som næstformand og sekretær.
- Formand for Motionsudvalget.
- Var med til at få Motionshuset etableret.
- Med-arrangør af Stafet for Livet
- Er guld værd i “Guld-gruppen”
- Har lavet flere Åben Hal arrangementer
- Is og slikbod i festugen; generelt stor del af festugen.
- Stor del af Julen rundt i Øsby med tombola, småkagesalg, slikposer m.m.
- Igangsætter af “Glad Mad”, som er et kæmpe hit.

Og som bonus-info: faktisk også sufflør ved revy....

Altså alt i alt en person, der favner bredt og vil det bedste for vores lokalsamfund, så jeg håber I alle vil hjælpe mig med at give en kæmpe hånd til Årets ØIF’er:

Lis Hedegaard