Årets ØIF'ere 2016 - Gitte og Claus Bergmann

Mange bolde kastes i luften i ØIF. Nogen er kastere, og andre er gribere.

Årets ØIF’er er ikke bare én person, selvom man måske nogen gange skulle tro det, for der hersker stor enighed blandt dem. Der er tale om en god håndboldspiller og en god målmand, måske derfra kommer den formidable evne til at gribe og holde fast i bolden. 

Der er faktisk tale om 2 personer. Den ene har været med i rigtig mange år - fra hun var en ganske lille pige, og den anden er helt naturligt fulgt med.

For vores 2 ØIF’ere har den klare overbevisning, at idrætsforeningen er et sted, hvor man er aktiv deltager og yder en frivillig indsats for at bevare foreningen. Der er tale om 2 festlige personer, som gerne arrangerer festen og styrer baren hele natten.

Tilbage i 2006 kastes der en ny bold i luften i ØIF. Nogen finder på at indkøbe spinningcykler, og der bliver lavet et Motionshus. Men allerede i 2007 mangler vi instruktører. For væk er pludselig boldkasterne, og der står foreningen med 11 nye spinningcykler. Der er heldigvis nogen, som reder investeringen og griber bolden med stort mod. De springer forrest på cyklen, og ikke nok med det - bolden holdes nu fast på det tiende år.

Motionshuset udvides hurtigt med fitnessmaskiner, og der mangler vi igen instruktører. Helt naturligt melder den stærke mand sig og bliver instruktør både på cyklerne og i maskinerne.

Vi vil nu afsløre Årets ØIF’ere, som er Gitte og Claus Bergmann.

Afslutningsvis vil vi med stor taknemmelighed sige:

”Godt kørt til jer begge 2”

Årets ØIF'er udpeges af bestyrelsen og offentliggøres ved foreningens årlige generalforsamling.